Saturday, March 7, 2009

My Blog

haaaaa
akhirnyaaaaaa
ku ade blog sendiri
ne berkat kata2 semangat dr kwn2 blogelku
amyatie, hayatie, aisyaaa, semua la yg ku tak tulis namanya kat sini
ku pun tak tahu ape nak tulis sebenarnya
hope depa2 ne sudi la singgah kat blog ku yg tak seberapa ne

6 comments:

  1. wah kema dah ada blog tepok3...~! let me be d first to comment kema!!!

    ku ingt nak jumpa mu hujung minggu nih ngeh3...

    ReplyDelete
  2. wah...cayalah akma..akak salute lah...nanti tempek gmbr baby dania byk2 yer

    ReplyDelete
  3. hamboi2,da ada blog semek ni upenye...
    dah tu bile nak hapdet lg ni?

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete